Men det mesta har inte regnat bort, iaf inte denna sommaren. Sommaren 2014 minns vi som den bästa på länge!

Vi har badat som aldrig förr både i älven i Pajala, havet i Sangis trakterna och även endel små sjöar har vi doppat oss i för att orka med solen och hettan dagarna i ända. Men så härligt vi har haft det! 


En sista båttur gjorde vi när vi var i Sangis för snart två veckor sedan!


Herman tog sig ett sista dopp för denna sommaren. Denna sommar har gjort att våran hermis har lärt sig att simma!


Så vi har sagt adjö till simkuddarna!
Lämpligt lagom till våran utomlandsresa som sker om 21 dagar! Rhodos here we come. Nu har kylan hittat hit och regnet också vilket gör att jag fryser om tårna och värmer mig med fleecetröjan. 
Jag längtar redan tillbaka till sommaren och tycker det är helt underbart att jag bara hade två veckors semester i sommar och nu har resterande två veckor kvar att ta ut med sol och värme dagarna i ända!

Hit ska vi snart och det känns oerhört efterlängtat och lockande!

Nu när hösten har hittat hit, Herman har börjat skolan. Förskoleklass eller lekis som man sa på min tid eller 6 års som man sagt för några år sedan, "kärt barn har många namn".


Jag tänkte som så att efter min resa till Rhodos kommer jag hem med nya tag och mera inspiration till att blogga så då lovar jag att bli mer aktiv här inne och fokusera mera på min viktnedgång, lchf, hjärttransplantation m.m.

Dagen som räddade mitt liv har varit, den 19 augusti tände jag ett ljus för min donator!

Oerhört tacksam över att jag fick en andra chans till att leva detta liv. Trotts att jag inte vet vem du var så finns du alltid i mina tankar och jag är dig evigt tacksam. Min donator ❤️ 

Ha det fint i höstmörkret och ta hand om varandra!