Jag har haft en fullspäckad vecka med en massa roligheter. I måndags åkte jag tillsammans med jobbet och en massa andra härliga pajalabor till Umeå för att titta på Trollkarlen från OZ, glada hudikteatern gjorde succé och jag är enormt glad över att jag fick uppleva detta och på arbetstid dessutom, världen bästa jobb!

På tisdagkväll hoppade jag av bussen efter vägen och åkte till Sangis där jag taggade inför blodomloppet.

Onsdag den 28 maj var det dags att gå av stapeln för blodomloppet i Luleå. Jag och min syster var volontär för MOD och stod i deras tält och gav ut information om organdonation. Det kändes som att vi gjorde ett riktigt bra jobb och jag är glad att vi medverkade. Var många som skulle anmäla sig direkt när dom kom hem och många donationskort fick vi lämna dessutom.

Jag deltog även i loppet, valde 6 km promenad pga pollen men när jag hade gått första halva kilometern så kände jag mig enormt pigg och hade en energi som heter duga så jag började springa och slog mitt eget rekord på runkeeper. Kändes skönt att jag inte hade valt tidtagning men till nästa år då blir det på tid för det blir även nästa år att delta i blodomloppet och springa för MOD (merorgandonation) det är det roligaste jag gjort kan jag medge.

Sen måste jag även tillägga att det finns ett inlägg om mig på MOD's Facebook sida. 


Klicka på länken så hittar ni det, ni kanske följer MOD på Facebook om inte så börja göra det för min skull ;) har ni inte Facebook så skaffa en det är så mycket mer än att hålla kontakt med släkt och vänner man skapar även nya kontakter och nya erfarenheter genom Facebook! 

Bjuder på bilden som visas i inlägget:
Det är helt otroligt men detta inlägg har spridits runt på FB bland 450 000 användare ja det är helt fantastiskt! 

Det är även många som tagit ställning efter att dom läst inlägget hörde jag från MOD igår. Det känns oerhört bra i mitt nya hjärta!

Varje steg jag tar, tar jag för min donator!